ONS VERHAAL

Wij zijn officiële importeurs van de Dymbox rookgeneratoren in Nederland.

Dymbox voorziet u van de juiste (koud)rookgeneratoren, de juiste houtsoorten en de juiste tools om spectaculaire resultaten te bereiken bij het roken van uw vis, wild of vlees. Of u het nu zelf heeft gevangen of gekocht, het eindresultaat vol smaak en kwaliteit is hetgeen wat voor ons telt.

De (koud)rookgeneratoren van Dymbox zijn passend op elke soort rookoven, rookkast en barbecue. De rook afgifte is instelbaar voor elk formaat rookoven. Of u nu een hobbyroker bent of een professional met de 3 verschillende maten en instelbare rook afgifte is er altijd een model wat passend is voor uw persoonlijke situatie.

Wij doen alles wat nodig is om de best mogelijke rookgeneratoren te maken voor onze klanten over de hele wereld.

Wij zijn een beetje geobsedeerd door kwaliteit.  Vergelijk onze producten en u zult zien wat we bedoelen. Immers om de optimale smaaksensatie te ervaren zijn een aantal items van belang:

  • Een Dymbox rookgenerator van hoogwaardig, zuurbestendig RVS kwaliteit.
  • Schoon droog onbewerkt rookhout wat is genormeerd met ISO2200

WERKEN MET DYMBOX

Waar mogelijk kijken wij altijd om lokaal in te kopen.  Dit betekent dat we u producten van consistente hoge kwaliteit en totale betrouwbaarheid van levering en service kunnen bieden, ongeacht waar ter wereld u zich bevindt.

Wij werken graag samen met slagerijen en andere kleine warenbedrijven die waarde hechten aan het ambacht, de legendarische smaak en het plezier hebben in wat ze doen. Als u geïnteresseerd bent in een van onze producten zoals onze Dymbox (koud)rookgeneratoren of belangstelling heeft in ons kwaliteitshout of onze private label oplossingen (ons product uw eigen merk) neem dan contact op met Eugene de Bles per e-mail info@dymbox.nl  .

Dymbox B.V.
Ir.Van der Sluijsplantsoen 70
2591 cx Den Haag
Btw nr NL862304167NL
Kvk NR. 82011605