Hier vindt u steeds wisselend assortiment met een gereduceerde prijs

Home » Aabiedingen

Toont alle 5 resultaten

Vlees injector – Meat injector – Marinade Pekel injector gun zelfvullend

 49,95
Gebruiksaanbevelingen: Zeef zelfgemaakte pekel of marinade altijd vóór het injecteren. Zorg ervoor dat u de O-ring in uw injector met plantaardige olie smeert om barsten te voorkomen en het gebruik te verlengen. Reinig de injector na gebruik altijd met voldoende WARM WATER!

WEBER OLIE CADDY

 13,99
INGREDIËNTEN MENGELING VAN EXTRA VIERGE OLIJFOLIE VAN EUROPESE HERKOMST 97,5%, NATUURLIJK CITROEN AROMA 1,5%, NATUURLIJK PETERSELIEAROMA 1% MENGELING VAN EXTRA VIERGE OLIJFOLIE VAN EUROPESE HERKOMST 99%, NATUURLIJK CHILI AROMA 1%
ALLERGIEËN GEEN
INHOUD 250 ML & 250 ML
BIJZONDERHEDEN VERSTUIVER
AFMETING VERPAKKING

WEBER BBQ SET

 13,99
INGREDIËNTEN MENGSEL VAN ZOUT, OREGANO EN CHILI VOOR PITTIGE BARBECUE. INGREDIËNTEN: 85% ROZE BERGZOUT, 10 % OREGANO, 5% CHIPOTLEPEPER.
ALLERGIEËN GEEN
INHOUD 2 FLESJES EN 1 KRUIDENMOLEN
BIJZONDERHEDEN SET VAN 3
AFMETING VERPAKKING

Rookgenerator platform met infuser – non stick- carbon steel

 14,95
  • Unieke smaak en aroma van vissen - het gebruik van dit rookgenerator platform bij het grillen en roken van voedsel biedt het een unieke smaak en aroma, afhankelijk van uw voorkeuren.
  • Eenvoudig te gebruiken - het gebruik van deze rook generator platform is kinderspel! Het volstaat om de houtsnippers in de juiste container te doen en ze te bevochtigen met wat water en de twee zijcontainers van het platform te vullen met bier of wijn. Vervolgens kunt u het vlees op het rooster plaatsen en beginnen met grillen of roken.
  • Hoge kwaliteit - dit rookplatform is gemaakt van hoogwaardig koolstofstaal bedekt met antiaanbaklaag, waardoor u lang kunt genieten van de bruikbaarheid ervan!
  • Een goed ontwerp - het platform bestaat uit vier delen: rooster, zijcontainer voor bier of wijn, centrale container voor houtsnippers en basis.

IVO Slagersmes uitbeenmes fileermes 13cm blauw soft grip

 19,95
Een gepolijst, duurzaam mes is ontworpen om een perfecte snijkant te behouden. Gemaakt van de hoogste kwaliteit roestvrij staal, met